Start | Dejting på nätet | Var kan jag dejta? | Om oss

Om att dejta på internet, säkerhet med nätdating, att göra upplysningar och mer

Är du trött på att inte finna din drömpartner? Vill du få en dejt på alla hjärtans dag? Träffar du inte några trevliga personer på baren eller på jobbet? Söker du efter fler som är som du, fler som letar efter en partner med samma intressen som du? Söker du någon att gå på romantiska promenader med? Eller kanske någon som också gillar mysiga hemmakvällar?

I så fall har du kommit rätt! Genom att dejta på internet slipper du problemet + att du sparar massor av tid!

Oftast går internet-dejting ut på att du fyller i en profil om dig själv där du anger lite fakta om dig själv samt skriver en presentation. Ofta kan du även bifoga bilder här. Om denna möjlighet finns rekommenderar vi starkt att du sätter upp ett fotografi på dig själv, för ett foto säger ju mer än tusen ord! Oftast granskas annonserna innan de publiceras, så tänk på att inte sätta upp ett "olämpligt" foto på dig själv. Sen publiceras denna "kontaktannons" på dejtingsiten du valde. Du kan nu välja att leta efter andra medlemmar genom avancerade sökfunktioner, eller att bara vänta på att bli kontaktad utav någon annan medlem på dejtingsiten. På en del webbsidor är det gratis att skapa en profil, men du måste betala en mindre summa för att kunna använda t.ex. sökfunktioner och kontakta andra medlemmar. 

Om du vill ha större chans att träffa någon rekommenderar vi att du gör ett konto på alla dejtingsiter som du själv tycker verkar bra. I vår länkguide kan du se vilka dejtingsidor vi har testat och rekommenderar. Tänk på att ha samma användarnamn osv på de olika dejtingsidorna för att garantera att du kommer ihåg vad du hette på de olika webbplatserna. Om du aldrig har testat nätdejting förut kan det vara bra att börja lite lätt med att skapa ett konto på någon av de webbplatser vi rekommenderar (det är helt gratis att bli medlem på alla dejtingsidor i vårt länkarkiv) och sedan se hur det går. När du har vant dig vid hur dejtingen fungerar kan det vara bra att skapa fler konton på andra dejtingsidor för att maximera chansen att träffa din drömtjej eller drömkille.

Tänk alltid på säkerheten då du dejtar online. Det finns en chans att den du har träffat på nätet uppger sig att vara någon annan än den verkligen är. Därför är det väldigt viktigt att vara mycket försiktig och inte stämma möten med någon du precis träffat på nätet. Tänk alltid på att vara försiktig då du dejtar och var kritisk mot den du har kontakt med. Ställ många frågor och försök få fram lite fakta om de du möter på internet innan du tar relationen till nästa steg. Då du slutligen bestämmer möte med din partner från internet, tänk på att stämma det första mötet på en offentlig plats; t.ex. ett café, en restaurang, biograf etc.

Om du är osäker på vem den du har kontakt med egentligen är, kan det vara en bra idé att göra en upplysning med t.ex. civilstånd, adress etc. Under "Var kan jag dejta?" har vi två länkar till upplysningsföretag som vi rekommenderar.

Att dejta på nätet och att hålla med nätdating har på senare år blivit mer och mer vanligt. Man har upptäckt hur oerhört effektivt och enkelt det är att träffa någon på internet, jämfört med att t.ex. ragga på en bar. Idag dejtar miljontals människor världen över på nätet, och du har även goda möjligheter att träffa någon från ett annat land om du vill det.

Vi vill påminna om att de dejtingsidor vi har i vårat länkarkiv alla är manuellt granskade och godkända av oss på Allt Om Dejting .se. Vi länkar endast till de mest seriösa dejting-webbplatserna som rekommenderas till 110%. Om du har några frågor om någon av våra länkar, eller vill anmäla innehållet, är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

Allt Om Dejting är under kontinuerlig uppdatering och vi försöker uppdatera sidan så mycket vi hinner med. Söker du någon speciell info? Tveka inte att kontakta oss på info@alltomdejting.se! Vi tar även gärna emot synpunkter och kritik på hur vår dejtingsajt och dejtingportal Allt Om Dejting fungerar!

--> Klicka här för att se vårt länkarkiv med dejtingsidor

 

 

Meny: Start | Dejting på nätet | Var kan jag dejta? | Om oss

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2005-2006