Start | Dejting på nätet | Var kan jag dejta? | Om oss

Länkarkiv med dejtingsidor och mötesplatser på internet (klicka på namnet på webbplatsen du vill besöka)


Be2
Be2 är en dejtingsite som fungerar som så att du börjar med att fylla i ett "vetenskapligt personlighetstest" där du får svara på massvis av frågor. Detta rekommenderas varmt från vår sida. Du bör definitivt skapa en profil hos Be2 och gå igenom dina matchningar, då sidan har många medlemmar. Just nu dessutom med riktigt bra erbjudanden för nya medlemmar! 
 

eDarling
eDarling är en sida inriktad på seriös, långvarig dejting. Alla profiler är manuellt granskade för att säkerställa kvalitén - trots detta är det helt 100% gratis att bli medlem på sidan och göra ett personlighetstest. Rekommenderas varmt!C-Date
C-Date är en casualdatingsajt vilket betyder dejting för dig som inte är ute efter långvariga relationer. Detta är förutsättningslösa träffar. Du är helt anonym och får matchningar från ett avancerat system. Troligen den enda seriösa, säkra sidan inom casualdating i Sverige! Dessutom helt gratis för tjejer!

 

Match.com
Match.com är en av världens största dejtingsajter. Funnits sedan 1995, i Sverige sedan 2002. Just nu kan du bli medlem gratis!

 

Snuffisportalen Dejting
Här på portalen och startsidan Snuffisportalen finner du fler länkar till mötesplatser och dejtingsidor. På Snuffisportalen kan du även hitta presenter till alla hjärtans dag osv.

 


Bästa Erbjudandet Dejting & Samlevnad
På Bästa Erbjudandet hittar du en bunt erbjudanden relaterade till gratis dejting och samlevnad.
Upplysning.se
På Upplysning.se är det mycket smidigt att kolla upp privatpersoner och företag. Man kan t.ex. se inkomst, civilstånd, fullständigt personnummer, betalningsanmärkningar, förmögenhet etc. Om du använder vår länk får du 10kr helt gratis insatta på ditt konto när du registrerat dig och verifierat mobiltelefonnummer och epost. För dessa pengar kan du t.ex. se inkomst eller civilstånd på 2 personer. Man kan naturligtvis även föra över mer pengar för att köpa fler tjänster. Och du, personen/företaget du kollar upp får inte reda på det!


 

 

Meny: Start | Dejting på nätet | Var kan jag dejta? | Om oss

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2005-2006